Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fittest – Marathon mennen (samengestelde wedstrijdsport)

16 februari 2019 @ 11:00 - 17:30

$233.53

Tijdens de sportspecifieke fittest wordt continue de hartslag en snelheid gemeten van het menpaard. Daarnaast wordt er diverse keren bloed geprikt om de lactaat concentratie te bepalen. Naderhand worden  de gegevens nauwkeurig geanalyseerd en krijg je als ruiter de resultaten van de fittest toegestuurd. Dit  geeft een concrete weergave van de fysieke gesteldheid en conditionele status van jouw paard voor jouw discipline en wedstrijdniveau en geeft jou als ruiter verdere aanknopingspunten om gericht te kunnen gaan trainen.

Tevens wordt in de resultaten ook weergegeven of het paard fit genoeg is voor het gewenst wedstrijdniveau en waar de focus van de training op zal liggen voor dit individuele paard.

Om de paarden wat voor te bereiden op de fittest is niet nodig dat ze al volop in conditie zijn, maar wel dat ze al wat galopwerk gedaan hebben voor een week of 3 -4 (basis opbouw, enkele minuutjes in rustig tempo) dat geeft de meest representatieve meting tijdens de fittest. Dit geldt vooral voor fittesten die aan het begin van het wedstrijdseizoen worden afgenomen.

De fittest zal plaats vinden bij de menverening in Heesh (Cereslaan 22, Heesh, dan nog doorrijden, versmalde pad op en dan kom je op het terrein).

 

Prijs voor de fittest is 193 euro excl. BTW (233,53 euro incl. BTW).

Exclusief de prijs voor de fittest zijn de baankosten (10 euro) en de dierenarts kosten (50 euro).

Naar aanleiding van de fittest kunnen ruiters gebruik maken van drie maanden begeleiding (of langer) inclusief trainingsprogramma en feedback op alle trainingen (inclusief fittest 393 euro excl. BTW). Heeft u hier ook interesse in, dan kunt u dat aangeven in een email naar: info@equineintegration.com.

Gegevens

Datum:
16 februari 2019
Tijd:
11:00 - 17:30
Kosten:
$233.53
Evenement Categorie:

Organisator

Locatie

Renbaan bij Gert Boonzaaijer
Renswoude, Nederland + Google Maps

Wil je graag deelnemen, maar ben je verhinderd op bovenstaande dagen? Stuur een mail naar equine Integration.