Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Conditiemeting, crosstraining & trainingsprogramma voor jouw eventing paard!

24 april 2019 @ 12:00 - 18:00

$55 – $125.00
Moxie sport

Altijd al willen weten hoe fit jouw paard is? Wat voor type trainingen er zijn en hoe je die toepast? En vooral wat dit betekent voor jouw paard?

Nu SPECIAAL voor BREEDTESPORT ruiters: een middag met conditiemeting, cross training van Rob Janssen en gaan we aan de slag met een trainingsprogramma voor jouw paard!

Na deze middag weet je dus hoe fit jouw paard is voor zijn niveau, heb je een fijne crosstraining gehad, heb je theorie les gehad over het trainen van eventing paarden en ga je naar huis met een trainingsprogramma voor jouw paard voor de komende maand!

Op deze manier willen we ook de breedtesport ruiter de mogelijkheid geven om gericht aan de slag te kunnen gaan met zijn trainingen. Dus niet alleen meten met een hartslagmeter, maar juist ook in combinatie met een theoretische achtergrond en een eigen trainingsschema!  Na deze dag heb je niet alleen een leuke ervaring, maar ook meteen praktische handvatten om aan de slag te gaan met het optimaliseren van je conditie trainingen!

Deelname met paard komt op €125,- incl. BTW (inclusief conditiemeting, cross training Rob Janssen, theorieles en trainingsschema).

Wil je de dag meemaken als clinic dag? Dat kan! Zonder paard, maar als publiek kijk je mee met de metingen en analyses van de paarden, de theorieles en het opstellen van trainingsschema’s en leer je hoe je dit weer kunt toepassen op je eigen paard of anderen. Kosten hiervan zijn €55,- incl. BTW.

* let op: er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deelname met paard.

 

Gegevens

Datum:
24 april 2019
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
$55 – $125.00

Organisator

Wil je graag deelnemen, maar ben je verhinderd op bovenstaande dagen? Stuur een mail naar equine Integration.